Најпопуларната поп пеачка од косовскиод регион Аида Дочи , ќе настапи на интернационалната вечер на 7-ми септември на Охрид Фест – Охридски Трубадури 2019. Аида ќе ги претстави своите хитовски рефрени на македонската публика, со што ќе ја збогати вечерта меѓу изведувачите од целиот Балкан.

Менаџерот на Аида Дочи, Насер (лево)