Хрватската поп пејачка, младата Лорена ја поздрави публиката во земјава. Таа по учеството на неколку натпреварувачки шоуа и соработката со композиторот Тончи Хујлиќ, ќе настапи на интернационалната вечер на 7-ми септември ,,Охрид Фест – Охридски Трубадури 2019″.