ОФИЦИЈАЛЕН РЕДОСЛЕД ОХРИД ФЕСТ 2019 – ПОП ВЕЧЕР

Дени Лагер 

– Можам да ти дадам се 

 Муз. и Ар. Дени Лагер
Т. Станчев Јорданчо Капа
 

Дуо Мaротов

– Љубов што ноќ ни краде    

Муз.,Т. и Ар. Баже Моротов

Дамјан Димевски

 Нема никоја да те замени   

Муз. и Ар. Горан Милошески
Т. Ефтимија Јованова

Деспина Спасовска  – Љубовен земјотрес    

Муз. Филип Неделковски
Т. Огнен Неделковски
Ар. Горан Милошески

Гоце Бошкоски – Чоки

– Залудно

      Муз. и Ар. Бобан Василески
Т. Александар Митевски


Уникат  – Живеам за тебе
   

Муз. Иво Горов
Т. Филип Цветков
Ар. Владимир Дојчиновски

Рени

– Знаеш ли

      Муз. Хрис Марин
Т. Филип Цветков
Ар. Владимир Дојчиновски

Симеон Коруновски

– Дел од мене

      Муз. Симеон Коруновски
Т. Огнен Неделковски
Ар. Иле Спасев


Лени  – Каде да те најдам 

Муз. и Ар. Горан Милошески
Т. Огнен Неделковски
 

Денис Димоски

– Јас без тебе се будам

      Муз., Т. и Ар. Кристијан Габроски

Зоран Рудан – Цеки

– Пустина

      Муз., Т. и Ар. Зоран Рудан – Цеки

Јасмин Лопез  – Некој рече збогум

Муз. Хрис Марин
Т. Филип Цветков
Ар. Владимир Дојчиновски
 

Александар Митевски и Драган Спасов – Дац

– Цреши Охридски

      Муз., Т. и Ар. Александар Митевски

Пепа

– Грабни го денот

      Муз. и Ар. Владимир Дојчиновски
Т. Игор Џамбазов

Филип Јордановски  – Моја Засекогаш

Муз., Т. и Ар. Владимир Дојчиновски
 

Огнен Здравковски

– Грев и Казна

      Муз. Хрис Марин
Т. Ангел Петиќ
Ар. Владимир Дојчиновски

Биба

– Како некогаш

      Муз. и Ар. Владимир Дојчиновски
Т. Ана Бунтевска