На 2 и 3 септември не очекува фантастичен „Охрид фест 2022“. Ќе настапат: Кики Лесендриќ, Владо Калембер, Златко Пејаковиќ…, награди за промоцијата на музиката на Балканот за Гаро и Мирослав Илиќ

Подготовките за најновото, 29-то издание на Интернационалниот музички фестивал „Охрид фест “, една година пред…

Фолк вечер, изведувачи

Учесници на Фолк вечерта (10 септември) на Охрид фест се: Благица Павловска, Скопски Боеми, Ирена…