This image has an empty alt attribute; its file name is 44313002_738053369865517_525774584817909760_n.jpg

Музичкото име и продуцентот од Црна Гора, Лука Радовиќ открива детали за композицијата со која ќе настапи на интернационалната вечер на Охрид Фест – Охридски Трубадури 2019. Во очекување на средбата со публиката на 7- ми септември тој упати поздрав до нашата земја.