Охрид Фест 2019, поп вечер – 6-ти септември. Македонската публика ја поздрави ЈУ легендата Срџан Марјановиќ. Запаметен од повозрасните по одличните забави и шлагери. Денес репер за помладите музичари, со напишаните и изведените рефрени со гитара.