Охрид Фест Охридски Трубадури

Интернационалниот музички фестивал „Охрид Фест – Охридски трубадури„ е еден од најстарите македонски музички фестивали што со децении опстојува и што ги надмина не само нашите, туку и балканските и европските граници, создавајќи аудиториум од над 210 милиони гледачи, во педесетина земји во Европа и низ светот.

Youtube

Овде можете да ги погледнете видеата од настапите на Охрид Фест Охридски Трубадури

Facebook

Поврзете се со нас на Facebook

Instagram

Заследете не на иснтаграм

Течат подготовките за Фолк вечерта на 26. издание на „Охрид Фест – Охридски трубадури„

Нашата определба е – повeќе идни хитови! Веднаш по завршувањето на конкурсот на  „Охрид Фест – Охридски трубадури“, распишан за нови композиции, започнаа и подготовките за 26. Фестивалско издание. Ги преслушуваме демо снимките, а разговараме…

Контакт

Location

887 Myrtle Dr. 
Bronx, NY 16544

Contact Us

Phone : + 1 800 755 60 20

Email : contacts@company.com

Our Hours

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00