Благоја Грујовски, учесник на „Охрид-фест“:„Кому да запеам“ го издржа тестот на времето

By ohridski

Кога ќе се спомне „Охрид фест“, навистина имаш полни багажи со песни и спомени, плус- те паметиме и како водител на фестивалот. На што најрадо се сеќаваш на оваа тема?– „Охрид фест“ е за мене полн со спомени. Убав амбиент во целина, особено сцената „Долни Сарај“, убави дружења со колегите и се разбира она за…