Учесничка на „Охрид- фест 2020“, Гордана Микиќ: Мо Македонија се вљубив на прв поглед

By ohridski

Гордана, годинава за првпат настапувате на „Охрид-фест“, како се реализираше идејата, со оглед на тоа дека доаѓате од Нови Сад, Србија? – Првпат сум во Македонија, и првпат учествувам на фестивалот „Охрид фест“. Го кршам мразот, но морам да ви кажам дека се вљубив во Македонија на прв поглед. Се запознав со Добрила Чабриќ, апсолутно…