Добрила Чабриќ (93), учесничка на „Охрид-фест“: Мојот еликсир се луѓето, ме сакаат и ги сакам

By ohridski

Сцената на Долни Сарај, каде што годинава ќе празнува песната, преку 27-мото издание на „Охрид-фест“ е можност да ве видиме и чуеме со нова песна.– Да, се радувам поради претстојниот фестивал, добив покана и прекрасна песна насловена како „Охриде мој“ на Григор Копров и со преубавиот текст на Огнен Неделковски. Многу ми се допадна, ме…