Учесник на „Охрид фест 2020“, Ибро Лабунски: Музиката е мојата душа

By ohridski

На “Охрид-фест“ ќе ја пееш песната “Анѓо моја судбино“, што е можност повторно да те видиме на фестивалската сцена. Дали е ова кам-бек во музиката и, бидејќи си авторот, каква е песната? – Да, јас сум автор на музиката и текстот на „Анѓо моја судбино“, во аранжман на Суад Хусеин Цуле, со кого соработувам. Тој…