Ирена Спировска- новата водителка на Фолк вечер на „Охрид фест“

By ohridski

Во годината на јубилејот на „Охрид фест“, водителка на Фолк- вечер е популарната Ирена Спировска, омилено тв- лице што, верувале или не, има 30. годишно професионално искуство, точно колку што трае фестивалот. – Радосна сум што ќе имам можност да се појавам на сцената на „Охрид фест“ за неговото 30-то издание – вели Ирена. –…