Фолк вечер, изведувачи

By ohridski

Учесници на Фолк вечерта (10 септември) на Охрид фест се: Благица Павловска, Скопски Боеми, Ирена Спасовска, Ибуш Ибраимовски, Барбара Јаковлеска, Перо Христов, Катерина Брезева и Соната, Нино Величковски, Суада Каришиќ Шмидт, Благоја Груевски, Петар Нечовски, Јагода Крнетиќ- Јефтиќ, Милован Секулоски, Сани, Кирил Белистојаноски, Мирко Вретоски и секако младиот Стружанец Методија Столески.