Охрид Фест
Охридски Трубадури

Интернационалниот музички фестивал „Охрид Фест – Охридски трубадури„ спаѓа во редот на најстарите во земјава е и единствениот што ги надмина, нашите, регионалните и европските граници, со видливост од над 200 милиони гледачи и 200 часа директен пренос, на дваесетина телевизии и музички канали

9 – 11 септември 2021

„Охрид Фест – Охридски трубадури„


За нас


Маркетинг


Facebook

Поврзете се со нас на Facebook

 

Youtube

Овде можете да ги погледнете видеата од настапите на Охрид Фест Охридски Трубадури

Instagram

Заследете не на иснтаграм


Спонзор


Покровителиopstinaohridlogo1


Медиумски покровители


Новости


Подржувачи
Контактирајте не

Социјални мрежи
е- mail

press.ohridfest@gmail.com

marketing.ohridfest@gmail.com


Facebook-f


Instagram


Youtube