„Скопски боеми“, учесници на „Охрид-фест“: Будење од Ковид сонот

By ohridski

„Охрид-фест“ се случува во вистинско време, по неколкумесечната општа социјална апстиненција. Што да очекуваме од „Скопски боеми“ годинава?– Настапот на „Охрид- фест“ за нас пред се е будење од сон кој трае неколку месеци. Покрај настапот, за нас тоа ќе биде едно меѓусебно дружење – со протокол. Се на се, одлична идеја за одржување на…