Учесничка на „Охрид-фест“, Барбара Јаковлевска: Песната е мојот сон што го живеам на јаве

By ohridski

Барбара, и годинава сте дел од популарниот „Охрид- фест 2020“, што ќе се случува на 11 септември. Какви ви се емоциите, бидејќи настапот на фестивал значи и средба со вашата земја, драгите луѓе… Потоа, каква е песната со која настапувате и дали го следи вашиот внатрешен ритам? – Да, секое  доаѓање во Македонија ме прави…